Sprekers


Kjell Lutz

Kjell Lutz

Kjell Lutz heeft organisatiepsychologie in Utrecht gestudeerd en zich gespecialiseerd in kennisoverdracht. Na zijn studie is hij gaan werken als projectleider van e-learning cursussen en als trainer. Kjell heeft vele doelgroepen getraind, van advocaten tot food producenten, van accountants tot politiemedewerkers en van HR-consultants tot gemeente ambtenaren. Tijdens dit werk ontdekte hij zijn passie voor het podium, eerst als presentator en later als dagvoorzitter. Kjell opent de dag en begeleidt die verder tot en met keynote Brenno de Winter om 14.00 uur.

 
mr. drs. Stefan Jansen

mr. drs. Stefan Jansen

Stefan Jansen is advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschapsrecht bij de Voort Advocaten Mediators Hij schreef op het gebied van privacy diverse artikelen, onder andere over privacy op de werkvloer, in de sport en in de medezeggenschap. Stefan heeft hierover ook diverse lezingen verzorgd voor HR-medewerkers, ondernemingsraden en adviseurs. Hij vindt het privacyrecht het ‘recht van de toekomst’ en weet de verbinding te leggen tussen het recht en voorbeelden in de praktijk.

 
Thijs Drouen

Thijs Drouen

Thijs Drouen is directeur Juridische Zaken en Wetgevingsadvisering bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Hij werkt sinds juni 2014 bij de AP, eerst als hoofd Juridische Zaken en sinds januari 2018 als Directeur Juridische Zaken en Wetgevingsadvisering. Daarvoor werkte hij onder meer in diverse leidinggevende functies en als ambtenaar van staat bij de directie Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 
Jean Paul van Schoonhoven

Jean Paul van Schoonhoven

Jean Paul van Schoonhoven is directeur van privacy adviesbureau Legal2Practice. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in privacy-, compliance- en integriteitmanagement bij o.a. de Autoriteit Persoonsgegevens, de Autoriteit Financiële Markten, SNS REAAL en PostNL en is door de IAPP gecertificeerd voor FIP, CIPP/E, CIPM en CIPT. Verder is Jean Paul oprichter en redactielid van het tijdschrift Jurisprudentie bescherming persoonsgegevens en hoofddocent van toonaangevende privacy praktijktrainingen.

 
Brenno de Winter

Brenno de Winter

Brenno de Winter is ICT-analist,trainer, consultant, columnist en boekschrijver met een specialisatie op het gebied van informatieveiligheid en privacy. Met diverse hacks verwierf hij landelijke bekendheid, zoals bijvoorbeeld het hacken en reizen op de OV-chipkaart. Zijn journalistiek heeft geleid tot andere regelgeving voor overheden in Nederland. Hij onderzocht en onderzoekt meer dan 2.000 datalekken. Hij is zeer bedreven om de nieuwe regelgeving in alledaagse praktijk om te zetten. Zijn boeken zijn onder andere Digitale Stormvloed, Beschermen tegen Cybercrime, de Rode Hack, Privacy in het internettijdperk. Zijn lezingen zijn naast zeer feitelijk ook een inspirerende wervelstorm met een call to action en een geestige spiegel die ons wordt voorgehouden.

 
Mr. drs. Manouk Milbou

Mr. drs. Manouk Milbou

Manouk Milbou is advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht bij De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg. Zij houdt zich onder andere bezig met privacyrecht en adviseert zowel werkgevers als ondernemingsraden over privacy-gerelateerde kwesties. Manouk publiceert regelmatig in vakbladen en geeft diverse cursussen of lezingen over uiteenlopende arbeidsrechtelijke en medezeggenschapsrechtelijke onderwerpen.

 
Wilko Andelbeek

Wilko Andelbeek

Wilko Andelbeek is stafjurist en privacyfunctionaris bij de politie eenheid Zeeland-West -Brabant. Hij heeft een adviserende en toezichthoudende taak op onder andere de Wet bescherming persoonsgegevens, die onverkort voor de politie geldt. Een voorbeeld: hoe zit het met de verstrekking van uw gegevens voor het kerstpakket? Zijn affiniteit met privacy blijkt ook uit het redacteurschap van het tijdschrift Privacy & Informatie. Daarnaast vertegenwoordigt hij de medewerkers in de werkgroep die de COR van de politie adviseert over de verwerking van persoonsgegevens, ook met het oog op de AVG.

 
Mr. Pascal Willems

Mr. Pascal Willems

Pascal Willems is advocaat en eigenaar van WVO Advocaten. Hij is specialist op het gebied van ziekte en verzuim, arbeidsomstandighedenrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheid, en de privacy van werknemers. Hij is als auteur verbonden aan diverse vakbladen zoals Arbo, BG Magazine, TBV en de Vakmedianet Jurisprudentiedatabank. Daarnaast treedt hij regelmatig op als docent bij diverse opleidingsinstituten en wordt hij geregeld gevraagd als gastspreker bij beroepsorganisaties zoals de NVAB, NVVA en de CSM.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.